Budai Híradó 2022. január 28.

#Magyarországon európai szinten is kiugróan magas, 90 százaléknál nagyobb a #saját #tulajdonú #lakásban élők aránya. Ezért nagyon fontos, hogy az ingatlanok megőrizzék, vagy növeljék az értéküket. Az #ingatlanpiaci #szakértő szerint ha nem is jelentős mértékű áremelkedésben, de #folyamatos #drágulásban bízhatnak a lakástulajdonosok.

#Együttműködési #megállapodást kötött a magyar sport két elismert intézménye, a #Testnevelési #Egyetem és a #Központi #Sport és #Ifjúsági #Egyesület. A kezdeményezés a két intézmény közötti átjárhatóságot teszi lehetővé, így a sporttudományi szakembereknek, sportolóknak és hallgatóknak egyaránt nyújt gyakorlati terepet. A megállapodás az edzőképzésben és az utánpótlásnevelésben is kiemelt jelentőséggel bír.

#Állatbarát #óvoda és #iskola #pályázatot írt ki az egy éve létrehozott #Állatvédelmi #Központ. Az Állatorvosokat már ötödik éve oktatják állatvédelemre, a kutyatartóknak gazdijogsi képzést szerveznek, a gyerekeket pedig ezzel a pályázattal is próbálják bevonni a felvilágosító programokba.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.