Budai Híradó 2022. január 6.

Már elérhető #online a #hegyvidéki #lakosok #parkolási #engedélyének igénylése. Aki tavaly rendelkezett várakozási engedéllyel, annak jogosultsága január 31-ével lejár, így érdemes minél hamarabb elindítani a kérvényezést. Ezt az eugyintezes.hegyvidek.hu oldalon tudják megtenni a Hegyvidék Fiók regisztrációval rendelkező kerületi magánszemélyek.

A magyar kormány is a magyar nemzet egészében gondolkozik, amikor a családok megerősítéséért, a gazdaság fejlődéséért, a tudomány haladásáért és a kulturális élet gazdagodásáért dolgozik – ezt mondta #Varga #Mihály azon a megemlékezésen, amelyen párhuzamot vont az #Andrássy #kormány #pénzügyminiszterének, a 200 éve született #Lónyai #Menyhértnek a munkássága és a mostani pénzügyi kormányzat törekvései között.

Elkészült a #Budavári #Sikló teljes #nagyjavítása. Az ősszel indított munkálatok során korszerűsítették a két kocsit, kicserélték a gépészeti berendezéseket, valamint pályafelújítást és síncserét is végeztek a szakemberek. Az átalakításnak köszönhetően javult az üzembiztonság és várhatóan már a hónap végén ismét az utasok szolgálatába állhat a Sikló.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.