Budai Híradó 2022. július 7.

Igaz, hogy egyelőre nem tért vissza a járvány előtti aranykor a #fővárosi #turizmusban, de a statisztikai adatok szerint ez a szám lassan megközelíti a pandémia előtti adatokat. A Magyarországon megrendezett 19. #FINA #Világbajnokság ideje alatt látványosan emelkedett a külföldi vendégek száma’ a versenyszámokban érintett városokban: például Budapesten 30 százalékkal nőtt a #külföldi #turisták létszáma. A #Magyar #Turisztikai #Ügynökség adatai szerint 80 százalékuk külföldi volt, legtöbben az Egyesült Királyságból, Németországból, az Egyesült Államokból, Izraelből, Lengyelországból, Romániából, Olaszországból és Franciaországból érkeztek.

Nyár közepéig, július 16-ig látható #Franyo #Atoth Monszun című #kiállítása a #Várfok #Galériában. A Thaiföldön élő művész munkáit a jellegzetes trópusi éghajlati jelenség ihlette. Franyo Atoth és a Várfok Galéria együttműködése több évtizedes múltra tekint vissza.

A náthát és a megfázást tipikusan őszi-téli betegségnek gondoljuk, pedig nyáron is könnyen összeszedhetünk egy-egy #fertőzést. Ráadásul a #nyári #nátha nem veszélytelen a #szövődmények szempontjából sem. Az orvosok azt tanácsolják, ha nem javul az állapot 3-4 nap után, akkor jobb ha felkeresik az orvost, ugyanis a Covid mellett számos más vírus és baktérium is okozhat szövődményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.