Budai Híradó 2022. május 13.

Május 16-ig lehet jelentkezni #Erdei #Vándor #Nagykövetnek. Az #Országos #Erdészeti #Egyesület táborozási programja olyan fiatalokat keres a felső gimnáziumi korosztályból, akik szeretik járni a természetet, esetleg részt vettek már ilyen programon és szívesen építenék tovább a Vándortáborok közösségét.

A tavaszi #Nárciszfutás a #Hegyvidéken 7 éves hagyományra tekint vissza. Idén május 12-én futottak a Hegyvidék gyermekei. A #Magyar #Hospice #Alapítvány a hegyvidéki Önkormányzattal együttműködve a gyermekeket szeretné megszólítani a programmal és egyben érzékenyíteni őket a betegségek, a halál és az elmúlás témái iránt.

A #művészet rejtett arcai címmel nyílt új #kiállítás a #Hegyvidék #Galériában. Ezúttal nem egy, hanem nyolc művész alkotásaiból állítottak ki, akik az Elvont Művészek Csoport tagjai. Ők a realista ábrázolásmóddal szemben állva az absztrakt formavilág eszközeivel alkottak. A kiállításban látható műtárgyak az 1940-es években készültek, különösen a második világháború utáni rövid időszakban, amely közvetlenül megelőzi a szocializmus sematizmusát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.