Budai Híradó 2022. március 11.

A mintegy 7 milliárd forintos fejlesztés első ütemét lezárva új, tudományos részlegeket avattak a Semmelweis Egyetem zászlós hajóján, a #Városmajori #Szív és #Érgyógyászati #Klinikán. Az új #kutató #laboratórium, és megújult képalkotó diagnosztikai központ mellett a kontinensen is ritkaságszámba menő #nyiroksebészeti #műtőt is átadtak.

A hónap elejétől új, #elektronikus #jegyekkel is utazhatnak a #BKK #járatain azok, akiknek ehhez megvan az eszközük és az alkalmazásuk. Az idő-alapú jegyeknek egyelőre két verzióját lehet megvenni, ám a BKK szakértői szerint ezek is sok előnyt jelentenek a hagyományos jegyrendszerhez képest. Az időalapú tikettek bevezetése nem igényelt új eszközöket és – a BKK szakértői szerint – a jegyek megvásárlása, illetve érvényesítése egyszerű művelet.

Te mit tehetsz a #klímaváltozás kapcsán? Erre a kérdésre feleltek 40 alkotással a #Budai #rajziskola ifjú művészei, akik a Hegyvidéki Zöld iroda felkérésére készítettek figyelemfelhívó #plakátokat. A MOM Kult és a Polgármesteri Hivatal folyosó galériája után március végéig a #hegyvidéki #kulturális #szalonban is megnézhetik a különleges alkotásokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.