Budai Híradó 2022. március 14.

#Akciótervet dolgoz ki a #Budapesti #Kereskedelmi és #Iparkamara, hogy felkészítse a fővárosi vállalkozásokat az #ukrajnai #háború negatív gazdasági következményeire. A járvány miatt korábban egyébként is sok cég került nehéz helyzetbe, főként a turizmusból élő szolgáltatókat érintette érzékenyen a pandémia.

Március 15-én az országházban ingyenesen lehet megtekinteni a Szent Koronát. A #Várkert #Bazár és a #Hadtörténeti #Múzeumban egész napos programokkal várja a családokat. A #nemzeti #ünnepen ingyenesen lehet megnézni a Szent István-termet és a Hauszmann-sztori kiállítást is. Ezen kívül már a Lészen ágyú című tárlat is várja a közönséget a budai Várban. A Főőrség épületében berendezett kiállítás az 1848-49-es forradalom és szabadságharc jeles alakjainak tárgyait is bemutatja.

Sok bejelentés érkezett a #Hegyvidéki #Önkormányzathoz a #böszörményi #úti #faápolási #munkákkal kapcsolatban. A gallyak vagy éppen a már beteg fák eltávolítását a Főkert szakemberei végzik, amit minden esetben egy vizsgálat előz meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.