Még mindig sok az úgynevezett #roncsautó #parkol a #hegyvidéki #utcákon. A forgalomból kivont járművek tulajdonosait először figyelmeztetik, ha továbbra sem történik semmi, akkor a rendészet elszállíttatja az ilyen kocsikat, a szállítás és a tárolás költségeit pedig a tulajdonosnak kell megfizetnie.

Jövő tavaszra már szerkezetkész lehet a #József #Főhercegi #Palota épülete a #budai #Várban. A II. világháború után lebontott épület helyreállítása a Nemzeti Hauszmann Program részeként zajlik. Az újjáépített palotában nemcsak irodák kapnak majd helyet, de kulturális eseményeknek is otthont ad az épületegyüttes.

A #függőségek 50%-ban genetikusak, és 50%-ban viszont tanult viselkedésmódok, éppen ezért fontos a szülők által mutatott minta – erre hívták fel a figyelmet a #Máltai #Szeretetszolgálat MOM Kultban megrendezett konferenciáján. A szakértők szerint még mindig az alkohol okozza a legtöbb problémát a családokban.

Vonalról vonalra – ez a #Hegyvidék #Galéria új #kiállításának címe. A tárlat az 5 neves #grafikusművész alkotásai segítségével mutat rá a grafika műfajainak változatosságára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.