Budai Híradó 2022. szeptember 21.

Már több százan nyújtottak be #kérelmet a #Hegyvidéken, hogy #többgenerációs #házukra is igénybe tudják venni a #rezsicsökkentést. Egy új rendelet ugyanis lehetővé teszi, hogy a többlakásos családi házakban élők lakásonként jussanak hozzá a kedvezményes árú gázmennyiséghez. Ehhez a jegyzőtől kell igazolást kérniük.

A #Hegyvidék #díszpolgára lett #Háy #János író, költő. A kitüntető címet a MOM Kulturális Központban egy rendhagyó esten adták át.

Fokozott jelentősége van a #pénzügyi #tudatosságnak – ezt mondta #Varga #Mihály a Pénzügyi Tudatosság Díj átadóján. A miniszter szerint, ha mindenki jó pénzügyi döntéseket hoz, a gazdaság is sokkal hatékonyabb és racionálisabb képességekkel tud rendelkezni.

Az utóbbi években #emelkedett a #magyarokat #ért #atrocitások száma #Kárpátalján – ez derült ki a nemzeti jogvédő szolgálat vizsgálatából, amelynek eredményeit a Hegyvidéki Trianon Társaság rendezvényén ismertették. A szakértők szerint nagyon sok jogsértés rejtve marad, mert az érintettek nem mernek segítséget kérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.