Budai Híradó 2022. szeptember 27.

Helyi #civil #szervezeteket, egyesületeket #támogat a #Hegyvidéki #Önkormányzat. Elindul ugyanis az a pályázat, amely különböző közösségi programok megvalósítását segíti. A költségvetésben erre a célra10 millió forintot különítettek el.

Akkor teszünk a legtöbbet az országért, ha lelki perspektívába helyezzük a létünket – erről beszélt Balog Zoltán a Magyarországi Református Egyház Dunamelléki Egyházkerületének Püspöke a #Keresztény #Értelmiségi #Fórumon. Mint mondta, a mostani helyzetben nemcsak a közteherviselés és a szegényebbek anyagi támogatása fontos, de a lelki segítség is.

Ünnepi szentmisével, zenés programokkal és kirakóvásárral idézték meg az egykor #Sváb #terményünnepek hangulatát a #Diana #Parkban. A forgatagban hagyományos sváb ételeket is meg lehetett kóstolni.

Különleges programokkal készül a #Kutatók #Éjszakájára az #Óbudai #Egyetem. Az intézmény a fővárosban 3 helyszínen is várja azokat, akik a műszaki, informatikai területek iránt érdeklődnek. Bárki beülhet egy Forma 1-es szimulátorba vagy kipróbálhatja, hogyan működik egy csúcstechnológiájú sebészrobot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.