Ma van a 23. #Educatio #Szakkiállítás második napja. A szombatig tartó rendezvényen az érdeklődő diákok, szülők és tanárok 150 kiállító között ismerhetik meg Magyarország legnagyobb és legnívósabb felsőoktatási intézményeit, köztük a #Kodolányi #János #Egyetemet is.

Bükk, kocsányos és kocsánytalan tölgy, cser, juhar és kőris is van a között a 2 millió csemete között, amelyet 2022-ben #ültetett a #Pilisi #Parkerdő Zrt – javarészt a főváros környéki erdőkben. Ezek mindegyike őshonos fafaj. Az ültetésekre azért van szükség, hogy az #erdők ellenállóbbá váljanak a klímaváltozás negatív hatásaival szemben.

Kevesebb vevő, több eladó, kiszámíthatatlan #ármozgások. Aki 2023-ban szeretne lakást vásárolni, vagy eladni, nem lesz egyszerű helyzetben. A szakértők szerint ez alól csak a kisméretű, alacsony költséggel fenntartható #lakások és a #panellakások lesznek a kivételek, ahol – a prognózis szerint – változatlanul nagy lesz a mozgás. A régi építésű, nagy alapterületű ingatlanok eladói a jelek szerint hosszú várakozási időre is berendezkedhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.