A téli hónapokban ugyan a covid és az influenza vírusokra koncentrál az egészségügy, ám a közelmúltban megjelent egy újabb kór, amely nagyobb veszélyeket is hordoz, ha bármilyen módon bekerül a táplálékokba, illetve az emberi szervezetbe. A #madárinfluenzával fertőzött, elhullott állatoktól a házi kedvenceket is óvni kell.

A #kátyúzás ugyan egész évben ad munkát a #Hegyvidéki #Önkormányzat szakembereinek, ám egy nagyobb összegű belügyminisztériumi pályázatnak köszönhetően több, már korábban eltervezett #útépítés is sorra került az elmúlt évben. A tervek szerint 2023-ban is százmilliós összegeket költ az önkormányzat útépítésre.

A #Kodolányi #János #Egyetem ma tartotta meg a tanév második #nyílt #napját. Az érdeklődő diákok és szülők betekintést kaphattak a különböző egyetemi karok működésébe, a tanárok nyílt órákat tartottak, ahol ki lehetett próbálni az oktatás gyakorlati részét is. Emellett a Kodolányi János Egyetem stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Békéscsabai Szakképzési Centrummal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.