Mint arról korábbi híradásunkban beszámoltunk, egy nagytestű kutya halálát, a gazdájának pedig #sérüléseket okoztak a #vaddisznók egy 12. kerületi lakó udvarában. A sérült, idős lakó nem szerette volna ugyan felfedni a részleteket, ám az esetről egy, az állatvédelemmel foglalkozó és a hasonló esetek megelőzéséért dolgozó szakértőt kérdeztünk.

A #Budapest #Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. #energiatakarékossági lépéseket tett meg minden budapesti fürdőjében. Az intézkedések érintik a nyitva tartást, a szolgáltatások használatát és a belépők árának növekedését is. Azonban ezek következtében nem kényszerülnek bezárni Budapest történelmi fürdői.

Minden eddiginél több diák vett részt a #Matthias #Corvinus #Kollégium programjain 2022-ben. Az intézmény legfőbb célja, hogy minden tehetséges diák kibontakozzon, kortól, lakhelytől vagy anyagi háttértől függetlenül.

Tavaly 180 ezernél is több látogató volt kíváncsi a #Budakeszi #Vadaspark lakóinak életére, emellett a „Házhoz megy a vadaspark” programon belül több, mint 240 óvodai csoporthoz jutottak el a park munkatársai és adták át a természet szeretetét a gyerekeknek. Eközben folytak a beruházások a főleg őshonos magyar állatokat bemutató rezervátumban és egy különleges tudományos program vezető partnere is lett a vadaspark.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.