Ismét lesz #posta a #Normafánál . A hegyvidéki önkormányzat megállapodást köt a Magyar Postával, hogy tovább üzemeltessék a korábban itt működő hivatalt. A kerület legveszélyesebb gyalogátkelő helyeinél pedig fokozottabb rendőri ellenőrzésre számíthatnak az autósok – többek között erről is szó volt az utolsó képviselőtestületi ülésen.

Míg a korábbi években az ország több nagyvárosában is mértek pollencsúcsokat a parlagfű virágzásának idején, az utóbbi 4-5 évben csak a keleti országrész nagyvárosai szerepelnek az #allergiások számára nem éppen kedves dobogón. A #parlagfű pollenjével legszennyezettebb város – a mérések szerint – Nyíregyháza. Az üröm és a parlagfű újabb felvirágzásáig –szerencsére még több mint egy hónap van hátra, ám a légzőszervekre, illetve nyálkahártyára ható virágporok most is itt vannak a levegőben.

Megtartotta az idei „tanév” utolsó előadását a #Hegyvidéki #Kulturális #Szalon egyik legkedveltebb programsorozata, a Szalonegyetem. Ennek ellenére a Kulturális Szalon nem megy el nyári szünetre: továbbra is várja a kerület lakóit és az érdeklődőket szabadtéri koncertjein és foglalkozásain.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.