Holisztikus szemlélet, csapatjáték, különleges képzettségű szakorvosok. A világszínvonalú DSA berendezéseken kívül ezek az összetevők szükségesek ahhoz, hogy korszerű módszerekkel és minél kisebb terheléssel gyógyítsák a betegeket, – nemegyszer olyan betegeket, akiknek más terápiák már nem segíthetnek. A #Szent #János #kórház Radiológiai Osztályán megteremtették a feltételeket a 21. századi orvosláshoz.

A szünidő kezdetéig még több mint egy hét van hátra, ám egyre fogy azoknak az idénymunkáknak a száma, amelyek közül a vakáció alatt #munkát #vállaló #fiatalok választhatnak. Érdemes tehát rövid időn belül regisztrálni és a biztonság érdekében nem árt, ha valamelyik diákszövetkezet segítségét is kérik a munkavállaláshoz.

A közelmúltban lezajlott tanévzáró úszóverseny megmutatta minden szülőnek: érdemes volt a gyermekeket úszótanfolyamra vinni . A #városmajori #uszodában és a #MOM #Sportban is jó kezekben vannak a kezdő és haladó úszók is. A tanév ugyan mindjárt véget ér, ám a hegyvidéki vizes táborok lehetőséget adnak a tovább-fejlődésre, vagy akár egy jó kezdésre is annak, aki még nem tud úszni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.