21-en kezdték és 19-en csinálták végig a kortárs segítőknek, azaz 15-16 éves gimnazistáknak szervezett képzést. Ez az arány a gimnazistákat és az előadókat is dicséri, hiszen a képzés során összességében több mint 100 órát foglalkoztak gyermekvédelemmel, közösségi kommunikációval, pszichológiával, illetve segítő technikákkal és az utolsó alkalmakkor is változatlan intenzitással vetették bele magukat a közös munkába. A konzultációk végén okleveles #kortárs #segítők lettek a #fiatalok.

Már működik az az új kedvezményrendszer, amelyet a #Hegyvidéki #Önkormányzat támogatásával fejlesztettek ki a 12. kerület kulturális intézményeiben. Aki regisztrál a hegyvidék.hu e-ügyintézési oldalán, egész évben igénybe veheti a kizárólag kerületieknek szóló #KultKupon-kedvezményeket a jegyvásárlásnál.

Egy néhány perces utazás is elég, hogy az ember a 7-es busztól eljusson a börtönig. Ezt bizonyította be egy majdnem nyugdíjas utas, akinek fiatalabb korában is többször volt már baja a törvénnyel. Most #Újbudán egy #késsel adott nyomatékot a véleményének és emiatt ismét rács mögé kerül néhány évre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.