A főváros legzöldebb kerülete is őszi színekbe öltözött és ezzel megszaporodott a lakók feladata is: az ingatlanok előtti járdákat rendszeresen kell takarítani, ugyanis az ott hagyott avar nemcsak esztétikai kérdéseket vet fel, hanem balesetveszélyes is. A hegyvidéki rendészet a közeljövőben fokozottan ellenőrzi a kerületi járdákat, hogy megelőzzék a baleseteket.

Elindult az év végi hajrá: a városi CSOK Pluszt a jelenlegi feltételek alapján már csak 2023 végéig vehetik fel az érdeklődők. Januártól ugyanis érkezik a megújult CSOK Plusz, amelyet kizárólag vállalt gyermekek után igényelhetnek a házaspárok. A hitelösszeg gyerekszámtól függően 15, 30, illetve 50 millió forint lehet, amelyet fix 3 százalékos kamattal vehetnek fel.

Már több mint 60 ezren látták a Szépművészeti Múzeum legújabb kiállítását, amely Pierre-Auguste Renoir életművét mutatja be. A francia impresszionizmus egyik legnagyobb alakja hat évtizedet felölelő pályája során szinte mindig az embert állította művészetének középpontjába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.