Férfi egészséget támogató intézmény minősítést kapott a Hegyvidéki Önkormányzat egy nemzetközi civil szervezettől. A prosztatarák megelőzéséért dolgozó Ments Manust akciócsoport azokat a cégeket, munkahelyeket díjazza, akik tájékoztatással és konkrét vizsgálatok szervezésével vesznek részt a prevenciós munkában.

19 alkotó munkáit mutatja be a Hegyvidék Galéria október 28-áig látható tárlata. A Vasművek című kiállítás olyan művészek munkáit vonultatja fel, akik egy 20 éve működő művésztelepen készítették alkotásaikat. A Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion, azaz KASZ+ Magyarország egyik legjelentősebb nemzetközi művésztelepe.

A mindenszentek és halottak napja előtti időszakban jelentősen megnövekszik a forgalom, melynek irányításában’ a rendőrség idén is a polgárőrséggel és a Hegyvidéki rendészettel közösen vesz részt. A rendőrök arra hívják fel a figyelmet, hogy mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen az utakon, a Katasztrófavédelem pedig azt kéri, hogy a meggyújtott gyertyák közelében se a síroknál, se a lakásokban ne hagyjanak könnyen éghető anyagot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.