A Hegyvidéki Önkormányzat csatlakozott a kormány által elindított ingyenesen elérhető #Gondosóra programhoz, amely 65 év felettieknek nyújt egyedülálló segítséget. Egy készülék és egy gombnyomás segítségével a nap 24 órájában fordulhatnak a program diszpécserszolgálatához, ahol a segítők felkészülve várják a jelzésüket.

Tavaly indította az #idős #piknik programot a Hegyvidéki Önkormányzat és a Zöld iroda, hogy a kerületi nyugdíjasoknak olyan lehetőségeket teremtsenek, amelynek keretében a jelentkezők sokat vannak a szabadban és az együttlét alatt a szellemi, fizikai és mentális állapotukra is több időt fordítanak. A program most ősszel is folytatódik, ám most már a Kulturális Szalon szervezésében. Az első találkozón örömtánc volt a piknik –menü.

A hegyvidéki #óvodák #dolgozóit segítené az a javaslat, amelyet Fonti Krisztina alpolgármester a következő képviselőtestületi ülésen nyújt be a testület elé. A 12. kerületi óvodapedagógusok pótlékát megnövelné, az óvodai dajkákra és technikai dolgozókra pedig kiterjesztené a Hegyvidéki pótlékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.