Kultúrpont 2021.szeptember 29.

Különleges #fotókiállítással köszönti a 90. születésnapját ünneplő #Timár #Sándort a #Hagyományok #Háza. A tárlat Kossuth-díjas koreográfus, táncpedagógus gazdag életművének fontos állomásait villantja fel.

Október 8-án kezdődik az első #Liszt #Ünnep #Nemzetközi #Kulturális #Fesztivál. Az eseménnyel a 210 éve született Liszt Ferenc előtt tisztelegnek, de fesztivál nem csupán a világhírű komponista műveit tűzi majd műsorra, hanem egy igazi összművészeti program lesz. Október 24-ig koncertek, irodalmi és képzőművészeti események várják az érdeklődőket, valamint opera és táncelőadások is szerepelnek a kínálatban.

Hamarosan itt az #Őszi #Margó. A Fesztivált és #Könnyvásárt október 14-e és 17-e között rendezik meg a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál részeként. A rendezvényen most is nagyon sok hazai valamint világirodalmi alkotással ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Valuska László fesztiváligazgatót most elsőként arról kérdezem hogy a #könyvbemutatók és érdekes beszélgetések mellett még milyen izgalmas programok lesznek a #Várkert #Bazárban.


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.