Különleges várostörténeti időutazásra hívja a látogatókat a #Kiscelli #Múzeum legújabb kiállítása, amely a Nyugati tér történetén kalauzol végig. A tárlat eddig soha nem látott fényképek és dokumentumok segítségével mutatja be az ikonikus tér múltját.

Tengerpart, ősi templomok és lankás tájak. #Bulgária ezernyi arcát mutatja be a Folyosó Galéria kiállítása, amely augusztus közepéig látható. A mintegy 20 alkotás nem csupán az ország természeti kincseire irányítja rá a figyelmet, de a képeknek köszönhetően Bulgária gazdag kulturális és építészeti öröksége is megismerhető. A fotók arra a pályázatra érkeztek be, amit a 11. és a 12. kerületi Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat közösen hirdetett meg. A cél az volt, hogy minél többféle nézőpontból mutassák be Bulgária sokszínűségét.

Sajátos, egyedi nézőpontból mutatja be a Forma 1 világát Szaniszló Róbert, aki 10 éve tart a száguldó cirkusszal, de emellett külföldi divatbemutatókról is készített sorozatokat. A fotós legújabb kiállítása a #Hegyvidéki #Kulturális #Szalonban látható. A következő percekben most ő lesz a vendégünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.