Pénz – Tárca – 2021. május 3.

Folytatódik az #Egészségipari #Támogatási #Program. Hamarosan újabb öt egészségipari beruházás valósulhat meg több mint 4,5 milliárd forint értékben 3 milliárd forint kormányzati támogatással – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter. A fejlesztések a járvány elleni védekezést is segítik.

A #járványhelyzet enyhülésével megkezdődött a fokozatos nyitás. A #védettségi #igazolvánnyal rendelkezők számára ismét látogathatók a múzeumok, galériák, színházak, de az éttermek és szállodák is fogadhatnak vendégeket. Egy friss felmérés szerint a belföldi turizmus legerősebb időszaka jöhet Magyarországon, akár 1 millió magyar vendég választhatja #Budapestet. Hogyan lehet ismét versenyképes és vonzó a főváros? Többek között erről kérdezem Belán Miklós turisztikai szakértőt.

Eddig több mint 31 ezer kis és közepes #vállalkozás jutott #kedvező #kamatozású forráshoz az NHP Hajrá keretében. A tavaly tavasz óta elérhető konstrukció elsősorban a vállalkozások működését segítette, de nagyon sok cég a #pandémia ellenére fejleszteni is tudott.


HTV,hegyvidek

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.