Budai Híradó 2021. június 30.

Jól halad a #Böszörményi #út #átalakítási #programja. A beruházás 5 alprojektjéből 4-et a közelmúltban fogadott el a #Főváros, amely forrást is biztosít a részben a #Hegyvidéki #Önkormányzat által finanszírozott Hegyvidék főutcája projekthez. A kerületi képviselőknek a napokban mutatták be a program jelenlegi állását.

#Budai #vár, #Parlament, #Gyógyfürdők. Csupán néhány látnivaló, amelyet érdemes lenne meglátogatniuk a következő hónapokban, akár a vidékről érkező nyaralni vágyóknak is, hiszen ezzel jelentősen hozzájárulnának #Budapesti #turizmus #újraindulásához is. A szakértők szerint a belföldi utazók körében a főváros most némiképp háttérbe szorult, ami miatt akár több évig is tarthat a vendéglátóhelyek talpra állása.

Az egyik #Zugligeti #házban minden lakót #beoltottak és új lakók is csak #oltási #igazolással jöhetnek ide. Az #angolkisasszonyok által fenntartott #idősotthonban néhány hete oldották fel a #korlátozásokat, szinte egyidőben azzal, amikor új vezető érkezett az otthonba. Dr. Nagy Viktor az itt eltöltött rövid idő alatt is már most újdonságokat vezetett be az intézmény életébe, így teret adna az önkéntes segítőknek és a profi ápolók képzésébe is bekapcsolódna.


HTV,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.