Budai Híradó 2022. január 4.

Korlátozások és forgalmi csúcsok, online edzések és tömegeket megmozgató nagy versenyek – a #Hegyvidéki #sportközpont meglehetősen hektikus évet hagyott maga mögött, ám a kerület sportéletét szervezők optimizmussal tekintenek 2022 elé és már szervezik is az első nagy rendezvényeket.

Az #ünnepek elteltével, az újév elején tömeges az #áruvisszavétel iránti igény a fogyasztók részéről, ám jogszabály szerint a vállalkozások nem minden esetben kötelesek visszaváltani a terméket. Fontos tehát előzetesen tájékozódni az egyes árucikkek visszaváltási lehetőségeiről. A cégek jótállásáról új #fogyasztóvédelmi #szabályozás is születetett, amely ez évtől lép érvénybe.

A 100 éve született #Nemes #Nagy #Ágnes emléke előtt tisztelegtek egykori XII. kerületi lakhelyén található #emléktáblája előtt tisztelői, irodalmárok és a Hegyvidék Önkormányzata. A Petőfi Irodalmi Múzeum idén útjára indítja Juhász Anna irodalmár vezetésével a Nemes Nagy Ágnes 100 #Centenáriumot, Viszonylagos öröklét címmel, amely a 20. századi alkotó életművéből válogatva ígér különleges irodalmi programokat, melyek helyszínei közt a MOM Kult is szerepel majd.

V,hegyvidek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.